Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra De Nul, mama van Nona en Pros en gehuwd met Raf, al van jonge leeftijd was koken mijn passie en ik heb er dan ook mijn beroep van gemaakt, na 15 jaar in de horeca gewerkt te hebben ben ik leerkracht geworden, om al mijn kennis door te geven aan jonge mensen.

Zo heb ik de microbe gekregen om mensen dingen bij te leren en ook van hun te leren. 

In de loop van de jaren ben ik steeds meer beginnen bakken en me te verdiepen in bepaalde dingen, zoals Thee drinken en alles wat erbij hoort is dit een ware passie geworden voor me.

Mijn passie voor deze geweldige hobby en uitlaadklep worden nog elke dag groter, ik maak taarten voor alle gelegenheden, bak voor mijn gezin, geef graag etentjes want elke speciale dag verdient iets zoets of lekkers om erbij te drinken.

Ik vind het heerlijk om te zoeken naar wat ik nog kan aanvullen om mijn workshops volledig te maken en sta open voor suggesties. 

Met deze website wil ik jullie mee laten genieten van mijn passie, maar kunnen jullie het in levende lijve ondervinden en kom een workshop volgen

Dit jaar 2021 is er een 2de deel aan Pateekes gekomen “coffeebar”, we zijn verhuist naar Nieuwbaan 81 en daar heb ik nu een coffeebar, dus je kunt ter plaatse een lekkere koffie of thee drinken maar ook een taartje eten, gezelligheid troef, kom zekers eens langs!

Schuiven naar boven